U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Peter de KleinPeter de KleinMijn naam is Peter de Klein. Ik ben sinds 1983 lid van de volkstuindersvereniging. Daarvoor kwam ik al vanaf mijn 3e jaar op de tuin. Mijn vader huurde daar een stuk grond van 100 meter lang en 8 meter breed voor 1 gulden per jaar van de Onze Lieve Vrouwen Broederschap. Wij verbouwden daar aardappelen voor eigen gebruik en erwten/capucijners voor de veiling. Er waren daar meer grote gezinnen die daar de tuin huurden. Bij de komst van het gasregeldrukstation zijn dit allen tot volkstuintjes geworden. Ik zelf zit op een stuk waar een boomgaard van voormalig wethouder Miltenburg stond. Ik pomp mijn water nog steeds uit een 16 meter diepe standpijp, waar zijn tractor het water uit de bodem zoog. Belangrijke reden voor een tuin zijn voor mij: buiten met je handen in de grond wroeten en het resultaat opeten.

Ik ben sinds 2013 vicevoorzitter van de volkstuindersvereniging en mijn taak in het bestuur is algemeen onderhoud, veiliheid en toezicht. Binnen de tuincommissie vervul ik de rol van voorzitter

tuin B-163 / telefoon 030-6373142 / Email

Ko, tuincommissie / aanspreekpunt VeerwagenwegKo, tuincommissie / aanspreekpunt VeerwagenwegMijn naam is Ko Bos en ik tuinier al 42 jaar op het complex Veerwagenweg op tuin V-004. Vanaf begin dit jaar ben ik lid van de tuincommissie; dat betekent dat ik een oogje in het zeil houd mbt het tuinieren op de Veerwagenweg en ook zitting heb in de tuinschouw. Ik ben vrijwel dagelijks op de tuin te vinden; ik ben ook bereikbaar onder nummer 06 21441331.

Bertus UijtewaalBertus UijtewaalMijn naam is Bertus Uijtewaal. Ik coördineer het werk tijdens de tuindiensten op de zaterdagen aan de Binnenweg.

Tuin B-115

Jan KoolmeesJan KoolmeesMijn naam is Jan Koolmees. Ik ben geen lid van de tuincommissie, maar ben wel elke zaterdag aanwezig als vrijwilliger aan de Binnenweg om te helpen. Dat doe ik al zo'n 20 jaar! met veel plezier. Ik vind het fijn om nuttig werk te kunnen doen voor de vereniging en meestal is het ook nog erg gezellig. Als ik met pensioen ga, dan wil ik wel meer voor de vereniging betekenen, maar wel iets met de handjes. Als ik er ben en niet voor de vereniging werk, dan kan je me vinden op mijn tuin.

Tuin B-007B of B024A

Teun van MiddelkoopTeun van MiddelkoopMijn naam is Teun van Middelkoop.

Ik help bij de coördinatie tijdens de tuindiensten op de tuinen.

Tuin B-038a