U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zaden Garant af te halen!

Uw bestelde zaden kunnen afgehaald worden in het winkeltje aan de Binnenweg. Kom zaterdag meteen even langs zodat uw planning voor zaaien van start kan gaan. Het winkeltje is open als de vlag uithangt.

Speciale uitnodiging voor de leden van de Veerwagenweg om rond 10 uur langs te komen en meteen een kopje koffie of thee mee te pakken!

 

Tuin- en koffiedienstenVuile handen maken licht werk...Vuile handen maken licht werk...

Het onderhoud van de complexen, de paden en groenstroken is een gezamenlijke taak van de leden.

Ieder lid is verplicht, naar vermogen, aan deze werkzaamheden deel te nemen. De tuincommissie is er in geslaagd het complex onderhoudsarmer te maken. Om deze reden heeft de tuincommissie voor de Binnenweg slechts één tuindienst per lid ingesteld. Voor de Veerwagenweg bestaat geen vast rooster. In voorkomende situaties worden de tuinders daar opgeroepen om hand- en spandiensten te verlenen.

 

Alda, Gerrie, Jan, Karin, Jeroen en Gijs zorgen voor de koffie.

In het koffierooster kunt u zien wie er aanwezig is voor deze service.
 

De leden van de Binnenweg zorgen gezamenlijk voor het onderhoud. In het tuinrooster kunt u zien wie wanneer aan de beurt is. Daarnaast worden de tuindiensten wekelijks tot tweewekelijks gepubliceerd in de Moestuinkoerier.

Op zaterdag 6 april 2019 is de eerste gezamenlijke tuinwerkdag, iedereen wordt uitgenodigd hieraan deel te nemen. Dit is een extra werkdag, op vrijwillige basis. Het doel is om het complex weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

  • Indien u verhinderd bent om aan de tuindienst mee te doen, meldt dit dan vóóraf door een mail te sturen aan de tuincommissie. U wordt dan opnieuw ingeroosterd.
  • Het niet nakomen van een tuindienst wordt aan het einde van het tuinseizoen in rekening gebracht en bedraagt €20,00 per tuindienst.
  • De tuindiensten vangen steeds aan om 09:00 uur.