U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zaden Garant af te halen!

Uw bestelde zaden kunnen afgehaald worden in het winkeltje aan de Binnenweg. Kom zaterdag meteen even langs zodat uw planning voor zaaien van start kan gaan. Het winkeltje is open als de vlag uithangt.

Speciale uitnodiging voor de leden van de Veerwagenweg om rond 10 uur langs te komen en meteen een kopje koffie of thee mee te pakken!

 

Open Tuinendag 2017Open Tuinendag 2017

Open Tuinendag Veerwagenweg:

Om 10.00 uur stond alles klaar om de bezoekers te verwelkomen. Het was een heel gezellige dag en er waren leuke reacties. 
We hadden rond 11.00 uur koffie voor de aanwezige tuinders en de bezoekers. Lyda had een lekkere koek gebakken. Rond 12.30 uur was er heerlijke soep gemaakt door Nol Tempel. Dat viel wel in de smaak bij de aanwezige tuinders en bezoekers.
De catering werd verzorgd door Nol Tempel, e-mail info@traiteurnol.nl.
Mobiel, 06-13631175.
Ook werd dit alles door hem gesponsord , hier voor dank. Ook willen wij Emma en mevrouw Schoon bedanken voor de assistentie .

Misschien is het een idee om na de vakantie ook de tuinen open te stellen , je kan dan wel meer producten laten zien en hoe het groeit. Vooral voor de kinderen hebben wij gemerkt. Het aantal bezoekers was 12 volwassenen 6 kinderen. Voor de soep waren ook 11 tuinders aanwezig.
Wij hopen het volgend jaar weer te doen en willen graag dat we ook wel in de pers en bladen worden vermeld. Maar dat komt wel goed.
Dan zijn er misschien ook meer tuinders aanwezig op die dag.

Namens het OTD team, Patricia, Nol en Ko.

 

Open Tuinendag Binnenweg:

De kinderen van de schooltuinen hadden enthousiast hun ouders meegenomen en liepen een rondje over de tuinen. Diverse tuinders vertelden hun verhaal en gaven uitleg. Vooral in de ochtend was er voldoende belangstelling. Bij het tuinpunt was er koffie/thee/limonade en rond het middaguur was er soep.

Het was leuk om te zien hoe de verschillende tuinders hun tuin inrichten en onderhouden. Diversiteit alom.

 

Foto's open tuinen 2017