U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bestuur

Het belangrijkste van de tuinvereniging zijn de leden. Het bestuur heeft de taak de voorwaarden te scheppen voor een prettig en verzorgd complex. Daartoe coördineert en organiseert zij de financiële, technische en organisatorische zaken. Wilt u meer doen voor onze vereniging dan kunt u contact opnemen via de mail, ook voor meer informatie over vacante funties.

Voorzitter 

Deze functie is vacant. Het voorzitterschap wordt door de bestuursleden onderling per vergadering geregeld.

VicevoorzitterPeter de KleinPeter de Klein

Mijn naam is Peter de Klein. Ik ben sinds 1983 lid van de volkstuindersvereniging. Daarvoor kwam ik al vanaf mijn 3e jaar op de tuin. Mijn vader huurde daar een stuk grond van 100 meter lang en 8 meter breed voor 1 gulden per jaar van de Onze Lieve Vrouwen Broederschap. Wij verbouwden daar aardappelen voor eigen gebruik en erwten/capucijners voor de veiling. Er waren daar meer grote gezinnen die daar de tuin huurden. Bij de komst van het gasregeldrukstation zijn dit allen tot volkstuintjes geworden. Ik zelf zit op een stuk waar een boomgaard van voormalig wethouder Miltenburg stond. Ik pomp mijn water nog steeds uit een 16 meter diepe standpijp, waar zijn tractor het water uit de bodem zoog. Belangrijke reden voor een tuin zijn voor mij: buiten met je handen in de grond wroeten en het resultaat opeten.

Ik ben sinds 2013 vicevoorzitter van de VolksTuindersvereniging en mijn taak in het bestuur is algemeen onderhoud, veiligheid en toezicht. Binnen de tuincommissie vervul ik de rol van voorzitter. 

Tuinnummer B-163 / telefoon 030-6373142 / Email

Secretaris

Deze functie is vacant.

Penningmeester

Frank van der Meij.

Lid VeerwagenwegTinneke van AartsTinneke van Aarts

Mijn naam is Tineke Aarts. Ik ben bestuurslid voor het complex aan de Veerwagenweg.

Tuinnummer V-006C V-011 / Telefoon: 030-6364664 / Email

Algemeen bestuurslid 1Harry Murray, algemeen bestuurslidHarry Murray, algemeen bestuurslid

Harry Murray,  sinds 17 januari 2017 algemeen bestuurslid van de Volkstuindersvereniging Houten.

Tuinnummer B-068 / Telefoon: 06-53174368 / Email

 

Algemeen bestuurslid / verhuur Michel WieringMichel Wiering

Mijn naam is Michel Wiering. Ik ben sinds 1 februari 2016 bestuurslid van de Volkstuindersvereniging Houten en regel de verhuur.

Tuinnummer B-008a / Tel: 030 6019107 / Email